BikevoorParkinson, het event

04 september 2023 20:16

Afgelopen zaterdag was het dan (eindelijk) zo ver dat we de BikevoorParkinson konden gaan rijden. Ons hele gezin was er bij om ons viertjes (Linda, Patricia, Martijn en ikzelf) aan te moedigen. Nadat Jeannette en ik de startbewijzen in Valkenburg hadden opgehaald, gingen we naar ons tijdelijk adres in Vaals. Daar kwam iedereen in de loop van de avond aan.

De volgende ochtend om 09.00 uur vertrokken we naar Valkenburg alwaar bij het Shimano Experience Center gestart zou worden. Ruim 500 fietsers is toch wel heel erg veel gedoe, maar wonderwel liep alles heel erg gesmeerd en nadat Bas Bloem iedereen welkom had geheten en een plezierige sportieve dag had toegewenst, werd er door de starter afgeteld. iedereen telde hardop mee, om kippenvel van te krijgen. Daarna was het de beurt aan de deelnemers om te gaan fietsen.

We hebben één lus gefietst en zijn daar zo’n twee uur en een kwartier mee bezig geweest. Een hele ervaring rijker en met een medaille om onze nek gingen we moe, maar voldaan terug naar ons verblijf in Vaals.

Iedereen die ons op de een of andere manier heeft gesponsord of anderszins heeft bijgedragen aan het slagen van deze dag, wil ik namens ons groepje heel hartelijk bedanken voor hun support. Het was in een woord grandioos!