The day after

03 september 2023 10:00

Ik geniet nog na van alle foto's en filmpjes die gisteren gemaakt zijn. Ik voel me prima. Spieren wat stijver dan normaal, maar dat hoort erbij na zo'n uitdaging. Ik kijk terug met een heel voldaan gevoel. In totaal 49,47 kilometers afgelegd. En flink wat hoogtemeters getrotseerd.

Gisteren werd het totaal bedrag van €196.724 bekend gemaakt dat opgehaald is. Geweldig!!! Zojuist zie ik dat de teller zelfs al op €202.740 staat. En jullie hebben daaraan bijgedragen. Ik mocht heel veel donaties ontvangen. Ook heel veel anonieme donaties. Via deze weg wil ik iedereen super bedanken voor jullie bijdrage. Of het nu een klein bedrag was of een reuze donatie, elke cent is door mij enorm gewaardeerd. Duizendmaal dank allemaal!!! Dankzij jullie bijdrage kan de zorg voor de mensen met Parkinson verbeterd worden. En, als mijn gezondheid het toe laat, blijf ik fietsen en hoop ik ook volgend jaar weer op de trappers te stappen...totdat er een medicijn gevonden is om Parkinson te stoppen! 

Zometeen gaan we terug naar huis, en is dit avontuur afgesloten en stoppen ook mijn blogs van Bike4Parkinson. Dank ook voor de vele positieve reacties hierop. Mensen geven aan meer inzicht te hebben gekregen over hoe het is om te leven met Parkinson. We overdenken of we doorgaan met blogs schrijven, maar dan over het leven van alledag met Parkinson. Laat even weten als je interesse hebt om deze blogs te ontvangen, door een persoonlijk appje naar mij of Jet te sturen. 

Tegen de rest zeg ik: dit was het en hopelijk tot volgend jaar! En nogmaals super bedankt voor jullie support!!!