Finish

02 september 2023 19:30

En toen bleef het stil...jullie dachten vast, hij is languit op de Cauberg gaan liggen en heeft het opgegeven. Dat heb ik wel eens ergens op een heuvel in Limburg gedaan. Maar niets is minder waar. Ik heb het gehaald!!! Moe maar voldaan! En wat een ontvangst!!! Natuurlijk op de foto met Bas Bloem. Met mijn neuroloog Bart Post. En samen met Annelien, waarover ik eerder schreef in mijn blog. Zij heeft iets van 75 kilometers gemaakt. Petje af. Samen strijden we om Parkinson de wereld uit te krijgen!

Het was een gezellig feestje. En aansluitend was het tijd om te gaan eten. Nu net terug op de camping om jullie een update te geven.

Mijn speciale dank gaat uit naar Marcus. Super dat jij mijn begeleider wilde zijn. Dank dat je daarvoor uren aan training wilde investeren. We did it!!!

Dank ook aan mijn teamgenoten Mirjam en Henk. Dat jullie samen met Marcus en mij meereden, terwijl jullie ook meer kilometers hadden kunnen maken. Het was gezellig!

Dank aan alle supporters die de moeite namen om te komen kijken. Sommigen helemaal uit Sneek en anderen met spandoek en al. Het was een complete verrassing.

We mochten als team €4.154 aan donaties ophalen. JUMBO kwam met een tussenstand van €3.417,45. Dat maakt dat het totaalbedrag voor vandaag ruim boven het streefbedrag eindigt met € 7.571,45.

Alle donateurs super bedankt!!! 

Morgen horen jullie nog van mij, maar nu ga ik douchen en daarna languit op bed relaxen. Ik denk dat mijn ogen zo dicht zullen vallen.