Opnieuw geweldig en duizendmaal dank!

08 september 2024 09:00

Na het geweldige bedrag van € 9.687 dat TEAM FRANK vorig jaar ophaalde, had ik niet durven dromen dat we dit jaar boven de € 1.000 zouden uitkomen. In mijn blog van 3 juli schreef ik al dat ik vrijmoedig mijn grote voorbeeld Michael J. Fox volgde en het streefbedrag verhoogd had naar € 2.000. En dan sta je met je mond vol tanden als je ineens een donatie van €400 voorbij ziet komen van een anonieme gever, mensen die doneren aan meerdere mensen uit het team of mensen die na een eerste donatie nog een tweede keer doneren. En hoe bijzonder is het dat we dit jaar opnieuw een bedrijf hebben dat een stapje extra maakte om mee te helpen donaties binnen te halen. Thanks TOPCARE NAGELSTUDIO OPLEIDINGEN! Eind augustus overschreden we zo het streefbedrag en zaten we op € 2.370. GEWELDIG!!!

En toen kregen we er twee nieuwe teamleden bij. Dan weet je dat de teller opnieuw snel gaat oplopen, want een nieuwe kring van potentiële donateurs wordt aangeboord. En gisteren stond de teller voor TEAM FRANK op € 4885. FANTASTISCH natuurlijk! 

En hoe bijzonder het verhaal, van twee totaal onbekende donateurs. Ik deel het graag met jullie. Bert van der Lans is 92 jaar en liep 70 maal de vierdaagse van Nijmegen. Hij is recordhouder. Over een prestatie gesproken. Bert heeft zelf parkinson. En hoe bijzonder is het dat hij een donatie deed aan Petra én zijn dochter aan Mark. We werden enorm bemoedigd door hun berichtjes.

En in die vreugde sta je ook stil bij de vijf mensen met parkinson(isme), uit onze omgeving, die in de afgelopen twee jaar zijn overleden. Een ervan was mijn collega bij de JUMBO: Jan Scheffers. Deze mensen laten een lege plek achter en worden enorm gemist. Daarom zijn donaties zo hard nodig!

Ik ben dankbaar voor iedere donatie aan TEAM FRANK. Of het nu een klein bedrag of een giga donatie was, elke euro erbij maakt het verschil. Ik ben dankbaar dat wij als team konden mee fietsen en dat jullie wilden doneren. Zo waren we eigenlijk allemaal samen TEAM FRANK. Zo helpen we samen om het leven van mensen met parkinson(isme) te verbeteren en Parkinson(isme) de wereld uit te helpen! DUIZEND MAAL DANK!!!

Mocht je nog niet gedoneerd hebben en dat nog wel willen doen, de actie loopt nog tot 30 september 16:00. 

Later vandaag volgt mijn laatste blog voor dit jaar. Wij pakken zometeen eerst ons boeltje en vertrekken weer naar Brabant.