Menu

Op deze pagina vermelden we de veel gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Als jouw vraag er niet tussen staat stuur dan een e-mail naar info@voorparkinson.nl.

Inschrijven

1. Hoe kan ik mij inschrijven voor BikevoorParkinson?

U kunt zich inschrijven voor BikevoorParkinson door naar deze link te gaan. U wordt dan doorgelinkt naar de website van Wielerfestival Cauberg waar u zich kunt aanmelden voor BikevoorParkinson.

2. Wat gebeurt er met mijn inschrijfkosten? 

De inschrijfkosten voor BikevoorParkinson gaan niet naar het goede doel. Deze kosten worden gebruikt voor de organisatie van het event. Wilt u dus financieel bijdragen aan het goede doel? Doe dan een donatie op de algemene BikevoorParkinson pagina of op één van de actiepagina’s van fietsers.

Actiepagina

3. Een actiepagina, wat is dat?

Met behulp van de persoonlijke actiepagina die u zelf kunt aanmaken, kunt u uw sponsoren benaderen. Op deze pagina kan iedereen middels iDEAL rechtstreeks geld doneren op uw actie. Er is gekozen voor iDEAL omdat de donaties dan automatisch en direct worden verwerkt op je actiepagina.

Daarnaast kunt u uw actiepagina gebruiken om uw persoonlijke verhaal te vertellen. Een mooi hulpmiddel om u te helpen met het vinden van sponsoren en uw sponsoren op de hoogte houden van vorderingen. De actiepagina is eigenlijk uw persoonlijke ‘visitekaartje’ voor uw deelname aan BikevoorParkinson.

 

 

Doneren

4. Ik wil graag een donatie doen. Waar gaat mijn geld naartoe?

Alle donaties komen terecht op het rekeningnummer van de Stichting Parkinson Nederland. De SPN zorgt voor een gedegen financiële en inhoudelijke controle op de goedgekeurde projecten, vanuit een onafhankelijke positie. ParkinsonNet en de Stichting Parkinson Nederland hebben samen de ambitie om de zorg voor families met parkinson of een vorm van parkinsonisme te optimaliseren, zodat de kwaliteit van leven voor patiënten met deze ziekte zo goed mogelijk blijft. Alle opbrengsten gaan volledig naar de ontwikkeling en implementatie van het desbetreffende doel waar het event aan gekoppeld is. Het doel voor BikevoorParkinson 2019 is nog niet bekend gemaakt.

 

5. Hoe kan ik een donatie doen?

U kunt op twee manieren een donatie doen voor een event. Ga naar deze pagina waar u op een specifieke actiepagina van een fietser kunt doneren of doe een algemene donatie voor BikevoorParkinson.

U kunt een standaard bedrag kiezen of zelf een bedrag invullen. Vervolgens worden een paar persoonlijke gegevens gevraagd. Via uw e-mail ontvangt u een bevestiging van uw donatie.

Uw naam, e-mailadres en gedoneerde bedrag worden doorgestuurd naar de beheerder van de desbetreffende actiepagina, zodat de actievoerder u eventueel nog persoonlijk kan bedanken. Wanneer u het hokje ‘anoniem doneren’ aanklikt, krijgt de beheerder van de actiepagina niet te zien dat u heeft gedoneerd.

6. Wat heb ik nodig om een donatie te kunnen doen?

Een betaalrekening waarmee u kunt internetbankieren en via iDeal kunt betalen. Dat kan in Nederland bijvoorbeeld vanuit ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

7. Ik heb zojuist betaald, hoe kan ik dat controleren?

U ontvangt een donatie bevestiging via uw opgegeven e-mailadres.

 

8. Kan ik ook op een andere manier betalen?

Mocht u graag een donatie willen doen maar internetbankieren is voor u niet mogelijk, dan kunt u een bedrag doneren via het volgende rekeningnummer:
NL86ABNA0409884928 t.n.v Stichting Parkinson Nederland.

Graag bij mededeling vermelden: Inzake Bikevoorparkinson.

 

Veiligheid en privacy

9. Is doneren voor BikevoorParkinson event veilig?

Ja, het is volkomen veilig om via de BikevoorParkinson website te betalen. Je betaalt namelijk door te internetbankieren via je eigen bank en betaalrekening. Daarnaast sturen we geen betaalgegevens – zoals je rekeningnummer – mee. De betaling start altijd vanaf een beveiligde transactiepagina van Mollie die begint met https://www.mollie.com/paymentscreen/ideal/select-issue.

Mollie is een Payment Service Provider waarmee de Stichting Parkinson Nederland een overeenkomst heeft afgesloten. Mollie is PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten zijn geregeld. Zij gaan uit van ultieme dataprotectie. Alle gegevens staan gegarandeerd op Europese servers in extreem beveiligde ruimtes onder toezicht van een NOC-team.

 

10. Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Stichting Parkinson Nederland bewaart je gegevens volgens de regels van de privacybescherming. De organisatie gebruikt de gegevens alleen voor de dienst van Mollie en voor informatie over het gebruik ervan.

 

  TOP