Menu

Sponsoring

Bij sponsoring zijn we op zoek naar een win-win situatie. Als bedrijf kunt u onze partner worden in de strijd tegen de ziekte van Parkinson. Uw bedrijf steunt ons met een geldbedrag in ruil voor publicitaire aandacht en zichtbaarheid via onze communicatiekanalen. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan evenementen en deze sponsoren. Daarnaast is er ook altijd behoefte aan goede fotografen, vrijwilligers, organisatietalent en marketeers. Denkt u dat u ons kunt ondersteunen met kennis en tijd, laat het weten! Er zijn volop mogelijkheden.

Omdat een standaard sponsorpakket niet bestaat, praten wij graag met u verder over de beste mogelijkheid voor sponsoring. U kunt hier over een mail sturen naar info@voorparkinson.nl. 

Kom in actie met uw organisatie

Doneervoorparkinson organiseert jaarlijks verschillende activiteiten waar u als bedrijf aan kan deelnemen. U kunt natuurlijk ook zelf een actie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een sportactiviteit waarbij deelnemers zich laten sponsoren. Via onze actiepagina kunnen wij uw actie eenvoudig faciliteren.

  TOP