Algemene vragen

Krijg ik mijn geld terug als BikevoorParkinson niet door gaat vanwege corona?
We gaan er vanuit dat er in september ruimte is om samen op de trappers te staan in Limburg. Mocht dat onverhoopt toch niet zo zijn, dan krijgt u uw inschrijfgeld terug.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Stichting Parkinson Nederland bewaart uw gegevens volgens de regels van de privacybescherming. De organisatie gebruikt de gegevens alleen voor de dienst van Mollie en voor informatie over het gebruik ervan.
Is doneren veilig?
Ja, het is volkomen veilig om via de BikevoorParkinson website te betalen. U betaalt namelijk door te internetbankieren via uw eigen bank en betaalrekening. Daarnaast sturen we geen betaalgegevens – zoals uw rekeningnummer – mee. De betaling start altijd vanaf een beveiligde transactiepagina van Mollie die begint met https://www.mollie.com/paymentscreen/ideal/select-issue. Mollie is een Payment Service Provider waarmee de Stichting Parkinson Nederland een overeenkomst heeft afgesloten. Mollie is PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten zijn geregeld. Zij gaan uit van ultieme dataprotectie. Alle gegevens staan gegarandeerd op Europese servers in extreem beveiligde ruimtes onder toezicht van een NOC-team.
Kan ik ook op een andere manier betalen?
Mocht u graag een donatie willen doen maar internetbankieren is voor u niet mogelijk, dan kunt u een bedrag doneren via het volgende rekeningnummer: NL86ABNA0409884928 t.n.v Stichting Parkinson Nederland.

Graag bij mededeling vermelden: Inzake Bikevoorparkinson.

Ik heb zojuist betaald, hoe kan ik dat controleren?
U ontvangt een donatie bevestiging via uw opgegeven e-mailadres. Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op.
Wat heb ik nodig om een donatie te kunnen doen?
Een betaalrekening waarmee u kunt internetbankieren en via iDeal kunt betalen.
Hoe kan ik een donatie doen?
U kunt op twee manieren een donatie doen:
  1. Doneren aan een specifieke actiepagina
  2. Een algemene donatie aan BikevoorParkinson doen
Bij beide manieren kiest u een standaard bedrag of vult u zelf een bedrag in. Vervolgens worden een paar persoonlijke gegevens gevraagd. Via uw e-mail ontvangt u een bevestiging van uw donatie.

Bij een donatie aan een actiepagina worden uw naam, e-mailadres en gedoneerde bedrag doorgestuurd naar de beheerder van de desbetreffende actiepagina, zodat de actievoerder u persoonlijk kan bedanken. Wanneer u het hokje ‘anoniem doneren’ aanklikt, krijgt de beheerder van de actiepagina niet te zien dat u heeft gedoneerd.

Ik wil graag een donatie doen. Waar gaat mijn geld naartoe?
Alle donaties komen terecht op het rekeningnummer van de Stichting Parkinson Nederland (SPN). De SPN zorgt voor een gedegen financiële en inhoudelijke controle op de goedgekeurde projecten, vanuit een onafhankelijke positie. ParkinsonNet en de Stichting Parkinson Nederland hebben samen de ambitie om de zorg voor families met parkinson of een vorm van parkinsonisme te optimaliseren, zodat de kwaliteit van leven voor patiënten met deze ziekte zo goed mogelijk blijft. Alle opbrengsten gaan volledig naar de ontwikkeling en implementatie van het desbetreffende doel waar BikevoorParkinson dat jaar aan gekoppeld is.
Een actiepagina, wat is dat?
Met behulp van de persoonlijke actiepagina die u zelf aanmaakt, kunt u uw sponsoren benaderen. Op deze pagina kan iedereen middels iDEAL rechtstreeks geld doneren op uw actie. Daarnaast gebruikt u uw actiepagina om uw persoonlijke verhaal te vertellen. Een mooi hulpmiddel om u te helpen met het vinden van sponsoren en uw sponsoren op de hoogte houden van vorderingen. De actiepagina is eigenlijk uw persoonlijke ‘visitekaartje’ voor uw deelname aan BikevoorParkinson.
Wat gebeurt er met mijn inschrijfkosten?
De inschrijfkosten voor BikevoorParkinson gaan niet naar het goede doel. Deze kosten worden gebruikt voor de organisatie van het event. Financieel bijdragen aan het goede doel doet u door te doneren op de algemene BikevoorParkinson pagina of op één van de actiepagina’s van fietsers.
Hoe kan ik mij inschrijven voor BikevoorParkinson?
Inschrijven voor BikevoorParkinson 2021 is op dit moment nog niet mogelijk. Blijf op de hoogte, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.