Menu

Wat is ParkinsonTV?

Voor parkinsonpatiënten, direct betrokkenen, mantelzorgers en zorgverleners zenden wij live via internet een maandelijks programma uit. U als kijker wordt hiermee direct en laagdrempelig geïnformeerd over (soms lastige) onderwerpen. U kunt actief deelnemen aan de uitzending door vragen direct aan het panel te stellen. Wij zullen zoveel mogelijk vragen in de uitzending bespreken.

ParkinsonTV.nl is mogelijk gemaakt door het Radboudumc en een subsidie van Stichting Parkinson Nederland.

 

Actief deelnemen

Als kijker nodigen wij u bovendien uit om uw vragen te stellen aan het aanwezige panel. Hiermee heeft u invloed op de inhoud van het programma en bepaalt u mede de inhoud en relevantie van de uitzending.

 

Thema

Tijdens iedere uitzending zal er een thema centraal staan. Het aanwezige panel, met daarin een specialist voor het centrale thema van de uitzending, zal u op deskundige wijze van de juiste informatie voorzien.

Doneren

Wij willen alle betrokkenen bij de ziekte van Parkinson zo goed als mogelijk informeren over de ziekte en ParkinsonTV is een goed middel om deze informatie over te brengen. Om ParkinsonTV te optimaliseren, te onderhouden en te kunnen blijven uitzenden willen wij de opbrengsten van diverse acties hieraan besteden. Wanneer u een donatie doet kunt u zelf aangeven of u een donatie wilt doen aan ParkinsonTV.

  TOP