Menu

Fiets mee

Zaterdag 5 september komt steeds dichterbij, voor u en voor ons normaal gesproken een sportieve dag vol plezier en saamhorigheid. U vraagt zich vast af of en in welke vorm BikevoorParkinson dit jaar doorgaat.

BikevoorParkinson

BikevoorParkinson is een onderdeel van Wielerfestival Cauberg. Vanwege de onzekere situatie met betrekking tot de coronacrisis kiezen we dit jaar voor een alternatieve invulling van BikevoorParkinson.

Het alternatief

We maken er 5 september een speciale dag van. Hoe? Nederland telt 50.000 mensen met parkinson en dit aantal fietsen wij van 29 augustus tot en met de grote finale op 5 september de wereld uit door gezamenlijk 50.000 kilometers te maken. Meedoen? Meld u dan vanaf 29 augustus aan voor de BikevoorParkinson groep op Strava en registreer hoeveel kilometer u fietst die week. De groep is voor iedereen toegankelijk en deelnemen is gratis, hoe meer mensen fietsen hoe beter!

De grote finale

De ‘finish’ is op zaterdag 5 september. We trappen de dag af met een livestream via Facebook als startschot en plaatsen de hele dag een selectie van filmpjes en foto’s die u ons stuurt. Aan het eind van de dag ontmoeten we u graag weer via een livestream met de uitreiking van de cheque. Over deze dag geven wij later meer informatie. Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wielerfestival Cauberg

Het Wielerfestival Cauberg gaat, wanneer de situatie blijft zoals deze nu is, door. De organisatie heeft er alles aan gedaan om het Wielerfestival zo coronaproof mogelijk te maken. Daar leest u hier meer over. Als het voor u goed voelt, kunt u dus ‘gewoon’ fietsen in Valkenburg op 5 september wanneer het Wielerfestival Cauberg doorgaat. Als BikevoorParkinson zijn we daar dan echter niet zoals andere jaren aanwezig. We hopen van harte dat in 2021 wel weer te zijn. Inschrijven voor Wielerfestival Cauberg doet u hier.

  TOP