Menu

Leuk dat u meedoet aan BikevoorParkinson 2018!

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven, maar volg eerst de volgende stappen:

  • Heeft u parkinson?
    Dan kunt u gratis deelnemen! Stuur eerst een e-mail naar info@boogiesextreme.nl. U ontvangt dan van de organisatie een unieke code waarmee u zich gratis kunt inschrijven. Laat nu uw gegevens hier onder achter. U wordt daarna doorgelinkt naar het inschrijfformulier. De code die u heeft ontvangen van Boogies Extreme kunt u vervolgens bij ‘waardebon code’ op het inschrijfformulier invullen.
  • Heeft u geen parkinson, maar wilt u wel fietsen voor BikevoorParkinson?
    Laat dan eerst uw gegevens hier onder achter. U wordt vervolgens doorgelinkt naar het inschrijfformulier. Vul op het inschrijfformulier bij ‘waardebon code’ de volgende code in: irvb4p2018. Met deze code wordt u bij de organisatie herkend als BikevoorParkinson fietser.
  • Actiepagina aanmaken. 
    Wanneer u zich heeft ingeschreven, maak dan een actiepagina aan op de BikevoorParkinson website zodat mensen u kunnen sponsoren en we zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Ga naar ‘Wat kunt u doen’ in de bovenstaande roze balk en klik op ‘Start zelf een actie’.Let op: Het inschrijfgeld wat u betaalt bij uw aanmelding op de Boogies Extreme website gaat niet naar BikevoorParkinson. Dit inschrijfgeld dekt alleen de kosten van de organisatie van het evenement. Wilt u dus daadwerkelijk een steentje bijdragen? Maak dan een actiepagina aan of doneer op één van de bestaande actiepagina’s.

Vriendelijke groet,

Het BikevoorParkinson Team

Inschrijven Bike4Parkinson 2018

  TOP