Menu

Leuk dat u meedoet aan BikevoorParkinson 2018!

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven, maar volg eerst de volgende stappen:

 • Heeft u parkinson?
  Dan kunt u gratis deelnemen! Stuur eerst een e-mail naar info@boogiesextreme.nl. U ontvangt dan van de organisatie een unieke code waarmee u zich gratis kunt inschrijven. Laat nu uw gegevens hier onder achter. U wordt daarna doorgelinkt naar het inschrijfformulier. De code die u heeft ontvangen van Boogies Extreme kunt u vervolgens bij ‘waardebon code’ op het inschrijfformulier invullen.
 • Heeft u geen parkinson, maar wilt u wel fietsen voor BikevoorParkinson?
  Laat dan eerst uw gegevens hier onder achter. U wordt vervolgens doorgelinkt naar het inschrijfformulier. Vul op het inschrijfformulier bij ‘waardebon code’ de volgende code in: irvb4p2018. Met deze code wordt u bij de organisatie herkend als BikevoorParkinson fietser.
 • Actiepagina aanmaken. 
  Wanneer u zich heeft ingeschreven, maak dan een actiepagina aan op de BikevoorParkinson website zodat mensen u kunnen sponsoren en we zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Ga naar ‘Wat kunt u doen’ in de bovenstaande roze balk en klik op ‘Start zelf een actie’.Let op: Het inschrijfgeld wat u betaalt bij uw aanmelding op de Boogies Extreme website gaat niet naar BikevoorParkinson. Dit inschrijfgeld dekt alleen de kosten van de organisatie van het evenement. Wilt u dus daadwerkelijk een steentje bijdragen? Maak dan een actiepagina aan of doneer op één van de bestaande actiepagina’s.

Vriendelijke groet,

Het BikevoorParkinson Team

Inschrijven Bike4Parkinson 2018

  Ik ga akkoord dat de door mij verstrekte persoonsgegevens in dit formulier gebruikt worden om contact met mij op te nemen. Deze persoonsgegevens worden niet langer dan strikt nodig bewaard.
  TOP