Menu

Dineer mee voor parkinson!

Op woensdag 11 April 2018, Wereld Parkinsondag, vindt in het Radboudumc het eerste DinevoorParkinson plaats! Tijdens deze avond kunt u genieten van de creaties van 15 (bekende) nationale en internationale topchefs die voor u de allerlekkerste gerechten klaar maken. Al lopend door het restaurant kunt u langs elke foodstall, bemand door een topchef, uw eigen 15- gangen diner samen stellen. Ook zal de avond in het teken staan van het belang van voeding voor parkinsonpatiënten.

Dineren voor een goed doel

Het belangrijkste doel is het goede gevoel rondom Parkinson te versterken, aandacht genereren en mensen op een leuke manier samen te laten komen. Daarnaast is het ook een fondsenwervend event en proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor ParkinsonTV. ParkinsonTV is een maandelijks online uitgezonden live programma over de ziekte van Parkinson die veel wordt bekeken door Parkinson patiënten om zo op de hoogte gehouden te worden over hun ziekte en hoe hier mee om te gaan. Om ParkinsonTV nóg professioneler in te steken en nog meer mooie afleveringen te maken die patiënten helpen om inzicht te verschaffen in hun ziekte, gaan alle opbrengsten van DinevoorParkinson naar dit goede doel. 

Tickets

De ticketprijzen voor deze avond verzorgd door topchefs zijn verdeeld in verschillende categorieën:

Patiënt en familie / verzorger: €90
ParkinsonNet zorgverlener en Radboudumc Medewerker: €150
Regulier ticket: €225

Details

Datum: Woensdag 11 april 2018

Tijd: 18.30 – 22.00 uur

Locatie: Radboudumc

Restaurant A gebouw
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Sponsormogelijkheden

Dit fundraising event kan niet zonder sponsoren! Wil jij met je bedrijf bijdragen aan het succes van deze avond en een goed doel steunen, neem dan voor alle mogelijkheden contact op met Maaike Witjes, maaike.witjes@radboudumc.nl of 06-28326626

Hoe werkt het?

Ga je samen met ons de strijd aan tegen de ziekte van Parkinson? Je kan ons steunen door een ticket te kopen en met ons mee te dineren. Klik onder aan deze pagina op de button die voor jou van toepassing is om een ticket te kopen. 

Als je niet mee wilt of kan dineren, is het natuurlijk ook mogelijk om één van onze deelnemers of het diner te sponsoren. Kijk hier onder bij ‘Acties’ hoe dit in zijn werk gaat. 

Acties

Om DinevoorParkinson te steunen kan je een bedrag doneren. Klik op de actiepagina ‘Doneren voor DinevoorParkinson’ hier onder om een donatie te doen.
Om een donatie te doen voor een gast, klik op de desbetreffende actiepagina hier onder.

Naast doneren kun je ook een eigen actiepagina aanmaken, met foto’s, video’s en tekst vertel je je verhaal op je eigen manier. Vervolgens kunnen je vrienden en familie een bijdrage storten, zodat jij uiteindelijk genoeg hebt opgehaald om naar dit event te kunnen! Klik op de button ‘Actiepagina aanmaken’ hier naast om je eigen actie te starten.

Acties

Ticket voor Dinevoorparkinson – Regulier ticket
 • Huidig €0,00
 • 0%
 • Donateurs 0
Ticket voor Dinevoorparkinson – ParkinsonNet Zorgverlener en Radboudumc medewerker
 • Huidig €0,00
 • 0%
 • Donateurs 0
Successful
Ticket voor Dinevoorparkinson – Patiënt en familie / verzorger
 • Huidig €42,00
 • 0%
 • Donateurs 0
Doneren DinevoorParkinson
 • Huidig €25,00
 • 5%
 • Donateurs 1
  TOP