Menu

Dineer mee voor parkinson!

Op woensdag 11 April 2018, Wereld Parkinsondag, vindt in het Radboudumc het eerste DinevoorParkinson plaats! Tijdens deze avond geniet u van de creaties van maar liefst 10 (bekende) topchefs die voor u de allerlekkerste gerechten klaarmaken. Lopend langs de foodstalls, bemand door een topchef, stelt u uw eigen 10-gangen diner samen. Een smakelijke avond die in het teken staat van culinair genieten, samenzijn maar ook laat zien wat het belang van voeding voor mensen met parkinson is.

Dineren voor een goed doel

​Parkinson onder de aandacht brengen, samenkomen en in actie komen tegen deze steeds groter groeiende ziekte, dat is het doel van dit bijzondere evenement. Maar natuurlijk proberen we ook zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Voeding en levensstijl is een erg belangrijk onderdeel voor het welzijn van iedere parkinsonpatiënt. Echter wordt er nog te weinig aandacht gegeven aan dit onderwerp. Met de opbrengsten van DinevoorParkinson willen wij hier verandering in brengen en het onderwerp levensstijl en voeding voor de patiënt de aandacht te geven die het verdient.

Momenteel is ParkinsonNet aan het onderzoeken of een handige Parkinson voedings app hier onderdeel van zou kunnen uitmaken. Zo’n app kan mensen met parkinson op twee manieren ondersteunen: enerzijds om hen te ondersteunen om de beste keuzes te maken met betrekking tot hun voeding, juist in relatie tot de parkinson; en anderzijds om hen in staat te stellen heel gemakkelijk bij te houden welke voeding zij daadwerkelijk eten, en welk verband er is met de symptomen van de parkinson. Hiermee kan er twee vliegen in één klap worden geslagen: het direct bevorderen van een gezondere levensstijl; en het verwerven van unieke nieuwe gegevens voor wetenschappelijk onderzoek, zodat we beter leren begrijpen welke voeding een positief effect heeft op de gezondheid.

De Wageningen Universiteit heeft reeds een handige generieke voedings app ontwikkelt. Met het opgehaalde geld wil ParkinsonNet deze app in samenwerking met de Wageningen Universiteit verder doorontwikkelen en op bovenstaande punten parkinsonspecifiek maken om zo beter inzicht te krijgen in wat voeding voor een invloed heeft op de ziekte van Parkinson.

Tickets

De ticketprijzen voor deze avond verzorgd door topchefs zijn verdeeld in verschillende categorieën:

Patiënt en familie / verzorger: €90 per persoon
ParkinsonNet zorgverlener en Radboudumc Medewerker: €150 per persoon
Regulier ticket: €225 per persoon

Details

Datum: Woensdag 11 april 2018

Tijd: 18.30 – 22.00 uur

Locatie: Radboudumc

Restaurant A gebouw
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Sponsormogelijkheden

Dit fundraising event kan niet zonder sponsoren en dus ook niet zonder u! In ruil voor uw gift krijgt u onder andere gratis VIP tickets voor 11 april en veel exposure. Er zijn standaard sponsorpakketten samengesteld, maar uiteraard bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Neem daarvoor contact op met Maaike Witjes, maaike.witjes@radboudumc.nl of 06-28326626

Hoe werkt het?

Ga je samen met ons de strijd aan tegen de ziekte van Parkinson? Je kan ons steunen door een ticket te kopen en met ons mee te dineren. Klik onder aan deze pagina op de button die voor jou van toepassing is om een ticket te kopen. 

Als je niet mee wilt of kan dineren, is het natuurlijk ook mogelijk om één van onze deelnemers of het diner te sponsoren. Kijk hier onder bij ‘Acties’ hoe dit in zijn werk gaat. 

Acties

Om DinevoorParkinson te steunen kan je een bedrag doneren. Klik op de actiepagina ‘Doneren voor DinevoorParkinson’ hier onder om een donatie te doen.
Om een donatie te doen voor een specifieke gast, klik op de desbetreffende actiepagina hier onder.
Wil je een patiënt sponsoren om naar dit unieke evenement te laten gaan? Klik dan op de actiepagina ‘sponsor hier een patiënt’ en middels uw bijdragen kunnen wij een patiënt gratis laten deelnemen aan dit mooie evenement.

Naast doneren kun je ook zelf een eigen actiepagina aanmaken. Wil of kun je zelf geen kaartje betalen dan kan je met je eigen actiepagina geld ophalen. Met foto’s, video’s en tekst vertel je je verhaal op je eigen manier. Vervolgens kunnen je vrienden en familie een bijdrage storten, zodat jij uiteindelijk genoeg hebt opgehaald om naar dit event te kunnen! Klik op de button ‘Actiepagina aanmaken’ hier naast om je eigen actie te starten.

Acties

Sponsor hier een patiënt
  • Huidig €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0
Doneren DinevoorParkinson
  • Huidig €25,00
  • 5%
  • Donateurs 1

Tickets bestellen

Ticketsoort Prijs Winkelwagen
Patiënt en familie/verzorger €90
Bestellen
ParkinsonNet zorgverlener en Radboudumc medewerker €150
Bestellen
Regulier ticket €225
Bestellen
  TOP