Menu

Fiets mee om Parkinson de wereld uit te fietsen! 

Iedere jaar organiseert ParkinsonNet het Bike4Parkinson event tijdens het Boogie’s Extreme evenement waarbij parkinsonpatiënten, zorgverleners en naasten met elkaar op de fiets stappen om parkinson de wereld uit te fietsen! Bike4Parkinson vraagt hiermee op een eigen wijze aandacht voor de ziekte van Parkinson en voor de mensen die direct of indirect met deze ziekte te maken hebben. Het volgende Bikevoorparkinson zal plaatsvinden op zaterdag 2 september 2017!

Acties

BIKEVOORPARKINSON 2017, TEAM GIJS GAAT ER WEER VOOR!
  • Huidig €1.200,00
  • 24%
  • Donateurs 25
Team Ed4Parkinson fietst Parkinson de wereld uit !!
  • Huidig €1.005,00
  • 20%
  • Donateurs 21
Doneren BikevoorParkinson
  • Huidig €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0

Fietsen voor een goed doel

Het voornaamste doel is het goede gevoel rondom Parkinson te versterken, aandacht te genereren en mensen op een gezonde en leuke manier samen te laten fietsen. Het tweede doel is via sponsoring geld ophalen, primair ten behoeve van vernieuwingen in de Parkinson zorg, en secundair ten behoeve van onderzoek naar de waarde van dergelijke innovaties. Ieder jaar gaan de opbrengsten naar een specifiek doel.

Voor 2017 gaan de opbrengsten naar de rol van de parkinsonverpleegkundige. De parkinsonverpleegkundige is een verpleegkundige die zich heeft gespecialiseerd in de verpleging van mensen met de ziekte van Parkinson. Zij kan personen met parkinson en hun partners begeleiden bij de veelzijdige problemen die mensen met de ziekte van Parkinson kunnen ondervinden. Er zijn helaas nog te weinig parkinsonverpleegkundigen in Nederland om voor alle mensen te zorgen. Daar willen we onderzoek naar doen en ons sterk voor maken dus alle opbrengsten voor Bike4Parkinson gaan hier naartoe. Meer informatie over het doel leest u hier.

 

Acties

Om BikevoorParkinson te steunen kan je een bedrag doneren. Klik op de actiepagina ‘Doneren voor BikevoorParkinson’ hier onder om een donatie te doen.
Om een donatie te doen voor een gast, klik op de desbetreffende actiepagina hier boven.

Naast doneren kun je ook een eigen actiepagina aanmaken, met foto’s, video’s en tekst vertel je je verhaal op je eigen manier. Vervolgens kunnen je vrienden en familie een bijdrage storten, zodat jij uiteindelijk genoeg hebt opgehaald om naar dit event te kunnen! Klik op de button ‘Actiepagina aanmaken’ hier naast om je eigen actie te starten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven?

Wilt u zich inschrijven voor Bike4Parkinson? Dit kunt u doen door hiernaast op de knop Inschrijven te klikken. Volg de instructies om je inschrijving definitief te maken!

Locatie 

Landal Kasteeldomein De Cauberg
Cauberg 29
6301 BT Valkenburg aan de Geul

  TOP