Menu
Unsuccessful
15%
Verloopt op
0
dagen over
  • Huidig

    €1.540,00

  • Doel

    €10.000,00

  • Donateurs

    16

ZUSJES VOOR PA-RKINSON

Wij zijn team ZUSJES VOOR PA-RKINSON.

Even voorstellen: wij zijn drie zussen die ook dit jaar weer mee willen doen voor dit mooie doel. Onze naam zegt misschien al genoeg, wij fietsen mee voor onze pa, waar deze ziekte helaas al op een relatief jonge leeftijd werd geconstateerd. Het doet ons zeer om te zien dat onze pa langzaamaan achteruit gaat.

Ook dit jaar willen wij weer mee fietsen om op deze manier meer aandacht te vragen voor deze ziekte. Vorig jaar hebben wij met een leuke groep familie en vrienden meegefietst en dat willen wij dit jaar weer doen. Hiernaast organiseren we weer leuke activiteiten zoals een bingo, een inzamelingsactie en nog andere activiteiten. Deze zijn terug te vinden op onze Facebook pagina. Hiermee willen wij zoveel mogelijk geld ophalen om dit goede doel te steunen.

Dit jaar zamelen we geld in voor betere en meer toegankelijke informatievoorziening voor mensen die  werken en Parkinson hebben en hun werkgevers. Ook betere begeleiding voor mensen met Parkinson zodat zij het werk kunnen bijven doen wat zij leuk vinden. 

Vorig jaar was een enorm succes en dat willen wij dit jaar overtreffen!

Liefs, de zusjes

Volg ons nu op Facebook: https://www.facebook.com/ZusjesvoorPArkinson/

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP