Menu
Unsuccessful
14%
Verloopt op
0
dagen over
 • Huidig

  €70,00

 • Doel

  €500,00

 • Donateurs

  8

Van bijna rolstoel naar feniks Nico

Parkinson werd bij mij definitief vastgesteld op 2 februari 2012. Ik was 45 jaar. Mijn wereld stortte in. Nog midden in de bloei van mijn leven. Jaar na jaar moest ik steeds meer afstaan, mijn werk, autorijden, hobby’s, sporten ging moeilijker, omgang met mijn gezin, ik kon niet alles meer met mijn kinderen ondernemen. En dat doet pijn. Zeker als je kinderen (toen nog jong, basisschool) tegen je zeggen als je niet mee kunt gaan zwemmen, we willen een andere papa, we willen geen zieke papa. Maar eentje die alles kan.

Op uitgerekend vrijdag 13 april 2018 kreeg ik via ETZ Tilburg een DBS. Zonder medicijnen en/of een DBS zou ik rolstoelwaardig zijn. Nu met een DBS kan ik praktisch alles weer. Wel met beleid, dus niet te veel hooi op de vork en zonder een jachtig tempo. I am so happy now!

Dit gun ik iedere Parkinsonpatiënt. Zeker jonge mensen met de diagnose Parkinson die nog een heel leven voor de boeg hebben. Parkinson wordt vaak onderschat. Het is niet alleen dat trillende handje of armpje. Het is een multiziekte. Het is net als een ijsberg, aan de buitenkant zie je  alleen het topje, maar er speelt nog veel meer onderhuids.

1 Reactie
 1. Anne van Dun 1 september 2019 at 15:47 - Reply

  Heel veel succes Nico! Gr. een oude collega van Lizette

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP