Menu
  • Huidig

    €754,00

  • Doel

    €1.000,00

  • Donateurs

    45

Team Koekie fietst namens Hans

Net als de afgelopen jaren gaat team Koekie ook dit jaar weer in de pedalen voor de Bike4Parkinson. In de Limburgse heuvels trappen we, Corona Proof, met zijn allen vele kilometers weg om geld op te halen voor de strijd tegen Parkinson.
Wat zijn we blij dat de Bike4Parkinson door kan gaan.

Wat hebben we door de Corona beperkende maatregelen allemaal gemist wat we voorheen allemaal konden. Maar beetje bij beetje keren de mogelijkheden terug. Parkinson heeft dat niet. Parkinson is een chronische progressieve ziekte waarbij inleveren en incasseren structureel onderdeel is van het dagelijks leven van de patiënt en zijn naasten.

Dit jaar fietsen we niet voor, maar namens Hans. In september moesten wij hem laten gaan. Zijn lichaam was op; volledig verwoest door de ziekte van Parkinson.

Want dat is wat Parkinson doet, het tast je hele lichaam aan. Hierdoor lever je steeds meer in van je zelfstandigheid, totdat het lichaam je gevangenis wordt.  Dat zou geen mens moeten ervaren!!!

Hans wist dat als geen ander. Zolang hij kon heeft hij zich ingezet om zijn lotgenoten te helpen. Parkinson vernietigde zijn lichamelijke functioneren, maar nooit zijn geest!

Dus daarom fietsen wij.

Precies een week voordat Hans overleed, hebben we een prachtig bedrag opgehaald. Wat was hij trots!!!
Hij is onze inspiratie om weer op de pedalen te stappen: Parkinson de wereld uit! Daar gaan we voor!
We hopen op uw steun en support. Elke euro is een stapje verder naar het doel!
Dank u wel!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP