Menu
Successful
346%
Verloopt op
0
dagen over
 • Huidig

  €17.300,50

 • Doel

  €5.000,00

 • Donateurs

  69

TEAM GIJS IN ACTIE VOOR PARKINSON

TEAM GIJS zet zich al jaren met succes in voor fondsenwerving voor de ziekte van Parkinson. Door de vele acties in rood-witte shirts is Gijs met zijn vriendenteam een begrip in de omgeving van Heemstede én op De Cauberg. Maar voor wie het nog niet weet: Gijs de Vries (60), fysiotherapeut/acupuncturist, leeft en beweegt sinds 10 jaar met Parkinson. Het liefst bundelt hij de krachten om aandacht te vragen voor het belang van bewegen; hij is groot voorstander van een goede samenwerking tussen de verschillende organisaties op het gebied van Parkinson. Met dank aan donaties voor de BikevoorParkinson heeft Gijs mogen meewerken aan zinvolle projecten op het gebied van sport en bewegen van ParkinsonNet en het Radboudumc. De projectgroepen zijn nog lang niet klaar; alle steun blijft welkom!
Team Gijs maakt zich op voor de BikevoorParkinson op zaterdag 7 september. Er wordt niet alleen hard getraind; het hele jaar door wordt actie gevoerd om geld in te zamelen voor Parkinson. Het team gaat voor kleine gebaren, vele kleintjes maken immers één grote. De activiteiten zijn heel divers en worden veelal gesteund door de lokale winkeliers en sportorganisaties in Heemstede en directe omgeving. Met fietsen, spinnen, wandelen, tennissen, klimmen en het verkopen van loten en wijn hopen zij ook in 2019 tot een mooi sponsorbedrag te komen. Heeft iemand vorig jaar de lekkere koekjes gemist? De koekenbakkers van Team Gijs gaan op verzoek weer aan de slag!
Help je Gijs en zijn team helpen? Dank voor de support!
N.B. Begin dit jaar werd Gijs verrast door fysiotherapeut Pim Breeuwer, die na 37 jaar afscheid nam van het Instituut voor Fysiotherapie Heemstede. In plaats van een afscheidscadeau vroeg Pim om een donatie voor Team Gijs en dat leverde een bedrag van € 1.025 op! Een fantastische start voor de actiepagina.
5 Reacties
 1. Gerlach 22 februari 2019 at 09:47 - Reply

  Top Gijs, erg leuk dat je weer meedoet

  • Gijs en Ivonne, Team Gijs 23 februari 2019 at 07:54 - Reply

   Top Gerlach, ook erg leuk dat jij weer meedoet! We gaan er opnieuw een mooie dag van maken met hopelijk net zulk lekker weer als vorig jaar. Maar het wordt sowieso een feestje 🚴‍♂️👍🏻

   • Marjolijn Bakhuis 30 augustus 2019 at 16:16 - Reply

    Gijs en Yvonne, en alle andere deelnemers, zet hem op in het mooie Valkenburg.
    Top dat jullie zoveel geld ophalen! Mooi.
    Marjolijn, Henk en Kell

 2. Ed van Mil 3 april 2019 at 16:26 - Reply

  Super Gijs, ik ben er ook weer aan toe, en we gaan de krachten zeker bundelen om te blijven strijden.
  Samen staan we sterk !! en op naar Valkenburg.

 3. Parkinson2Beat 25 juni 2019 at 23:11 - Reply

  Gijs (en Yvonne) we hebben elkaar nog nooit een hand geschud, maar we lijken allemaal een beetje hetzelfde idee te hebben. Sporten is goed voor iedereen en speciaal voor mensen met Parkinson.
  Ik verheug mij er op jou, Yvonne, Ed, Gerlach etc te zien en de hand te schudden eindelijk.
  Parkinson2Beat zal ook meedoen aan Bike4Parkinson als afsluiting van haar eigen Rondje Europa waarbij we Praag, Auschwitz, Bratislava en Wenen aandoen. Als het goed is arriveert mijn groepje 6 september op tijd voor de toertocht van de volgende dag.
  Ik heb maar een symbolisch bedrag gestort, want dat is toch een beetje vestzak broekzak.
  Het is voor mij de eerste keer dus wellicht heb je nog wat tips voor me.

  mvrgr Ruud / Parkinson2Beat

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP