Menu
Successful
 • Huidig

  €4.942,50

 • Doel

  €2.000,00

 • Donateurs

  44

TEAM GIJS FIETST, SPORT, BAKT EN BROUWT VOOR PARKINSON

TEAM GIJS FIETST, SPORT, BAKT EN BROUWT VOOR PARKINSON

Ben je 50 jaar, altijd sportief geweest, krijg je de diagnose Parkinson. Dat overkwam Gijs 9 jaar geleden. Na een moeilijke periode heeft Gijs de nare ziekte aanvaard en heeft hij een manier gevonden om actief te blijven. Hardlopen gaat niet meer, fietsen steeds beter. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, want inmiddels hebben velen het plezier van fietsen ontdekt. En dat mede dankzij de BikevoorParkinson. Wat met één vriend/buddy is begonnen, is uitgegroeid tot een groot vriendenteam dat Gijs bij al zijn activiteiten steunt. Op de fiets en langs de kant, in rood-witte shirts, onmiskenbaar Team Gijs. Het team doet er alles aan om meer aandacht voor Parkinson te krijgen én hun sponsorpot voor de BikevoorParkinson te vullen. Iedereen draagt zijn steentje bij. Het varieert van het bakken van koekjes, het verkopen van Uiltje-bierpakketten, tot  sportieve clinics als wandelen in de Waterleidingduinen onder leiding van een gids (29 april), tennissen op Tennispark Groenendaal/TV Merlenhove (15 juli), spinnen, klimmen, mountainbiken en meer.

Op 1 september staan we aan de start in Valkenburg bij de 5e editie van de BikevoorParkinson.

Team Gijs zit niet stil, helpt u hen bij hun acties voor Parkinson? Met aandacht, actief meedoen en/of een donatie? Dan gaan we samen naar de finish!

 

3 Reacties
 1. Ed van Mil 5 maart 2018 at 19:04 - Reply

  Team Gijs, succes weer met alle leuke acties !!
  We gaan er weer wat moois van maken.
  Groetjes Ed, Anoeska, Roy en Jim

 2. Team Gijs 7 maart 2018 at 23:30 - Reply

  Dank aan alle medewerkers van NRGValue in Rotterdam voor hun support!

 3. Team Gijs 7 maart 2018 at 23:36 - Reply

  Team Gijs dankt banketbakkerij Tummers in Heemstede voor het mogelijk maken van een koekjes-actie. De actie heeft naast overheerlijke fietskoekjes € 555 opgeleverd!

Laat een reactie achter

Je e-mailadress zal niet gepubliceerd worden

  TOP