Menu
Successful
255%
Verloopt op
0
dagen over
  • Huidig

    €5.105,00

  • Doel

    €2.000,00

  • Donateurs

    36

Team Ed: “Samen staan we sterk, niemand kan het alleen”

Team Ed:

“Samen staan we sterk, niemand kan het alleen” is wat we de afgelopen 4 jaar hebben opgebouwd en ervaren tijdens BikevoorParkinson, en blijkt nu voor heel de wereld zo belangrijk tijdens de huidige corona crisis.

De wereld staat op z’n kop en heel de wereld is op jacht naar een corona-vaccin, hopelijk komt dit vaccin er snel want alle andere (progressieve) ziektes gaan ook gewoon door en juist daarvan komen de behandelingen vaak stil te staan en komen mensen daardoor in de problemen.

Juist daarom hoop ik dat BikevoorParkinson 2020 dit jaar op 5 september gewoon door kan gaan en we op deze manier aandacht kunnen vragen voor deze nare hersenziekte !!

De afgelopen 4 jaar BikevoorParkinson hebben we met ons team mogen ervaren dat dit super evenement elk jaar mooier, groter en saamhoriger wordt !!

Het is echt super mooi om te ervaren door met elkaar te fietsen en alle steun er omheen, dat je er niet alleen voor staat en dat er altijd mensen zijn die bereid zijn je te helpen.

Omdat beelden meestal meer zeggen dan woorden heb ik een kort filmpje met geluid toegevoegd van BikevoorParkinson 2019, wat een geweldige sfeer !! https://youtu.be/5iHOuWSAMdo

Hopelijk komen we dit jaar (2020) voor de 5e keer in actie tijdens BikevoorParkinson (de 1,5 meter versie !!) en we kunnen iedereen vertellen dat het echt een super mooi evenement is waar we in het kader van “samen staan we sterk” (ook al is het op 1,5 meter afstand) met elkaar fietsen (hulpverleners, patiënten, familie, vrienden etc.) om de ziekte van Parkinson de wereld uit te fietsen.

We fietsen door de prachtige en pittige heuvels van Zuid-Limburg, op de route van de Amstel gold race dus flinke klimmen !

Naast het goede gevoel wat BikevoorParkinson geeft, proberen we uiteraard ook weer geld in te zamelen, wat de afgelopen 4 jaar zeer goed gelukt is en waar we alle sponsors/donateurs heel dankbaar voor zijn en ik natuurlijk heel dankbaar ben aan mijn team voor alles wat zij doen voor mij.

Het geld van de afgelopen jaren is goed besteed aan doelen die direct merkbaar zijn aan verbeterde zorg voor de huidige patiënten ( https://voorparkinson.nl/goededoelen/ ) en ook is er door BikevoorParkinson meer aandacht voor de ziekte waarmee ik hoop dat Parkinson voor de volgende generaties te genezen of te voorkomen is.

Natuurlijk zou ik het leuk vinden als u mij/ons dit jaar (weer) wilt sponsoren, sponsorbedragen kunnen gestort worden op Stichting de Kwekkers rekeningnummer NL58 INGB 0004 6657 43 onder vermelding van Bike4Parkinson Ed (factuur kan op verzoek geregeld worden, ANBI).

Of via deze actiepagina met de doneerbutton (geen factuur mogelijk)

Gaat BikevoorParkinson dit jaar onverhoopt toch niet door vanwege corona maatregelen, dan nemen we uw donatie mee naar volgend jaar.

Wij zijn te volgen via mijn persoonlijke actiepagina op Facebook https://www.facebook.com/Ed4Parkinson/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARDZSrsmM-pjFPmQd2FAaj2zD8dTED6NR3qjyowmFS7ab3Sk7GkCoakl7fOcEDBjq2wUNAF-4GMNnXsn

In ieder geval wederom dank voor het lezen en de aandacht.

Met vriendelijke groet,

Ed van Mil, Ed4Parkinson

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP