Menu
Successful
202%
Verloopt op
0
dagen over
 • Huidig

  €403,00

 • Doel

  €200,00

 • Donateurs

  10

“’t ParkinSons tulpje” geeft Team Parkinson-Inn Helmond “Kracht door Verbinding”!

” ’t ParkinSons tulpje ” is een initiatief van Simone Rensen, co├Ârdinator van Jong Parkinson-Inn Helmond (JPIH).
JPIH brengt jonge(re) mensen met de ziekte van Parkinson, hun naasten en overig geïnteresseerden uit geheel Nederland, samen in een mooie locatie op het terrein van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. JPIH faciliteert kennisoverdracht, uitwisseling van tips en informatie en stimuleert dat mensen hun kracht hervinden: Kracht door Verbinding.

Inspiratie vonden we in de rood-witte tulp, het internationale symbool van parkinson en ontwikkeld door een Nederlandse kweker met deze ziekte. Het woordgrapje met de hoofdletter S is ontstaan doordat zowel Simone als de sponsor van de chocolade (Ijssalon- en chocolatier De Dames) uit Son en Breugel komen. Het logo met de groene P en D als tulpenblaadjes is ontworpen door de Amerikaanse Karen Painter en is vrij van rechten, dus voor iedereen bruikbaar.

JPIH wil samen met het enorm gemotiveerde Team Parkinson-Inn Helmond de campagnedoelen van Bike4Parkinson 2018 steunen door de verkoop van ’t ParkinSons tulpje! (enkel doneren zonder aankoop mag uiteraard ook :-))

’t ParkinSons tulpje is te koop als bonbon, chocolade-reep, speldje en houten tulp (20 cm en 34 cm) en van ieder verkocht product via deze actiepagina gaat 1 euro naar de campagnedoelen van Bike4Parkinson 2018.
Voor foto’s, prijzen en verzendkosten zie hier onder. Om te bestellen mail naar jong@parkinson-inn-helmond.nl t.a.v. Simone Rensen

1 Reactie
 1. Wilfried 14 augustus 2018 at 21:22 - Reply

  Succes met jullie actie.
  En we zien elkaar op 1 september. Tijdens de tocht of op het terras.

Laat een reactie achter

Je e-mailadress zal niet gepubliceerd worden

  TOP