Menu
Unsuccessful
0%
Verloopt op
0
dagen over
 • Huidig

  €0,00

 • Doel

  €1.000,00

 • Donateurs

  0

Stream voor Parkinson

Hallo iedereen! 

Mijn naam is Samantha van Eijk en ik ben Streamer bij Twitch.tv. Voor mensen die niet weten wat een Steamer is zal ik daar tekst en uitleg over geven. Ik ben een streamer via Twitch.tv. Op die website speel ik videogames live voor “publiek” Mensen  kunnen in chat reageren of zelfs meespelen afhankelijk van de game die ik speel. Daarbij kunnen er ook donaties gedaan worden.

Charity streams worden veel gehouden om geld in te zamelen voor goede doelen. Wat je doet is voor een bepaalde tijd aangeven dat al je donaties naar een bepaald doel gaan ipv jezelf en vaak stel je daar ook iets tegenover.

Meer over mijzelf:
Ik ben 29 jaar, moeder en werkzaam als Verzorgende IG in de ouderenzorg voor nu ongeveer 10 jaar. Ik ben al meerdere malen met cliënten in aanmerking gekomen die de ziekte van Parkinson hebben en zie hiervan vooral de emotionele/medische kant maar ook de wilskracht die veel van deze mensen bezitten. Ik heb met deze cliënten veel meegemaakt, wat mij in mijn hart bij blijft.

Wat ik wil doen: 
Meefietsen kan ik helaas niet. Maar ik wil de week voorafgaand aan de fietstocht er veel aandacht aan gaan besteden door elke avond tussen 20:30 en 0:00 uur te gaan streamen. Daarbij ga ik vrijdag 31 augustus een 12 uur stream doen van 20:00 tot 8:00 uur in de ochtend. Alle opbrengsten zullen ten goede gaan van BikevoorParkinson. Tegelijk zal ik in streams extra aandacht vragen voor de ziekte en tekst en uitleg geven aan wie wil. Maar ook een extra aanmoediging doen voor alle fietsers die 1 september wel keihard gaan knallen!

WhoNurse

WhoNurse is mijn naam op Twitch. Voor mensen die mij in die week behalve donaties ook willen supporten in de stream kunnen naar deze link gaan:  https://www.twitch.tv/whonurse

Fietsers Succes!! En hopelijk kunnen we allemaal samen op onze eigen manier een steentje bijdragen!!

1 Reactie
 1. Ed van Mil 25 juli 2018 at 15:21 - Reply

  Hoi Samantha,
  Heel gaaf dat je op deze manier mee doet aan de actie van Bike4Parkinson.
  En ik hoop natuurlijk dat jouw actie een geweldig succes wordt.
  Wij willen je hiermee nog helpen !! Mijn zoon is erg thuis in promotie via instagram heeft zeer veel volgers en wil je promoten voor deze actie.
  Ik ben Ed van team Ed en heb helaas zelf de ziekte van Parkinson en fiets 1 september ook weer mee.
  Als je je telefoonnummer wilt mailen naar mij dan belt mijn zoon je even op als je dat wilt.
  Groeten, Ed van Mil

Laat een reactie achter

Je e-mailadress zal niet gepubliceerd worden

  TOP