Menu
93%
Verloopt op
26
dagen over
 • Huidig

  €745,00

 • Doel

  €800,00

 • Donateurs

  11

PEDALEREN VOOR EN MET PARKINSON

<p>Sinds 2017 weet ik dat ik Parkinson heb. Alle vage klachten kregen bij elkaar een naam, bijna een opluchting, want de huisarts wist na 3 consulten geen diagnose.  Mijn neuroloog dr.Liedorp zei: de behandeling bestaat voor de helft uit medicatie en de helft uit bewegen. Dat laatste deed ik al vrij frequent, heb een sportverleden (wielrennen, sprintkampioen 1980 en1983). Maar pas in mei 2018 werd ik er echt mee geconfronteerd. Tijdens een clinic bij Henk Lubberding kwam ik op het laatst niet meer mee en verstijfde rechts. Ik ben naar huis geduwd… Daarna kwam de echte acceptatie pas. Nu probeer ik iedere dag te sporten (wandelen, fietsen, zwemmen, spinnen, schaatsen, sportschool) en dat houdt mij soepel en op de been. Ik maak o.a. wielerschilderijen en bij aankoop van dit werk zal ik de helft doneren. Zie ook &lt;a href=”https://www.aandeslagbijwaterloo.nl/kunst”&gt;www.aandeslagbijwaterloo/kunst&lt;/a&gt;. En natuurlijk fiets ik 7 september zelf ook mee!</p><p> </p>

Alvast dank aan alle donateurs. 

4 Reacties
 1. Rias Bonnema 26 maart 2019 at 21:37 - Reply

  In een fiets clinic van Henk Lubberding op Lanzarote heb ik Sandra leren kennen. Helaas kon zij toen door een pols operatie zelf niet meefietsen. Maar Sandra heeft van die week een 6-tal schitterende wielerschilderijen gemaakt, waarvan ik gelukkig een kopie ontvang.
  Ik heb van Sandra begrepen dat zij zelf ook met deze ziekte heeft te maken.
  Een en een is twee en een donatie is dan snel en eenvoudig gedaan.

 2. s.deneef@icloud.com 4 april 2019 at 08:59 - Reply

  Dank je wel, Rias,Alessia en andere donateurs!

 3. Alessia 4 april 2019 at 09:00 - Reply

  Trots op mijn moeder die ondanks de parkinson altijd zo positief (en sportief!) blijft en zich zo inzet voor het goede doel!

 4. Sonia en Theo Okhuijzen 4 juni 2019 at 15:48 - Reply

  Onze kanjer! Een vrouw om trots op te zijn en als vriendin te hebben!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP