Menu
7%
Verloopt op
59
dagen over
  • Huidig

    €135,00

  • Doel

    €2.000,00

  • Donateurs

    3

Fysio Ramaekers en MBC Budel fietsen voor Parkinson!

Wij zien als fysiotherapeuten dagelijks de problemen waar de patiënten met Parkinson(isme) mee worstelen. Ook hebben wij bewegen hoog in het vaandel staan. Deze actie is ons daarom op het lijf geschreven! We zijn lid van ParkinsonNet en onderschrijven de winst die er nog te halen is door de huisartsen intensiever te betrekken in het zorg proces rondom de patiënt. Dit jaar stappen we, op 7 september, met een grote groep enthousiaste mensen op de fiets voor het ontwikkelen van een online cursus over Parkinson, speciaal voor huisartsen en praktijkondersteuners.

Het doel van de cursus? Huisartsen en praktijkondersteuners snel en op het juiste moment, volledige informatie geven om mensen met Parkinson zo goed mogelijk te begeleiden. Dat brengt ons samen dichter bij één grote missie: de allerbeste zorg mogelijk maken voor iedereen die leeft met Parkinson in Nederland. Ondersteun ons daarom in onze missie en sponsor deze actie. Elke bijdrage is meer dan welkom!

Onze toppers zijn: Isolde Ooms, Liesbeth van den Dungen, Sophie Ramaekers (60 km) en Bram Linders, Don van Maaren, Lars van Maaren, Martijn Thijssen, Ralf van Spaendonk, Teun Linders en Sjoerd van Velthoven (100 km)

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP