Menu
Successful
114%
Verloopt op
0
dagen over
  • Huidig

    €2.289,00

  • Doel

    €2.000,00

  • Donateurs

    59

Fysio Ramaekers en MBC Budel fietsen voor Parkinson!

FYSIOTHERAPIE RAMAEKERS EN MBC BUDEL FIETSEN VOOR PARKINSON!

Aankomende zaterdag is het zover! Op 7 september stapt een grote groep enthousiaste mensen tijdens BikevoorParkinson in Valkenburg op de fiets om de ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uit te trappen. Ook vanuit Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers (Weert) en MBC Budel dragen een aantal fysiotherapeuten en vrienden hun steentje bij.

Dit jaarlijks terugkerend evenement vraagt geld en aandacht voor een project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson.Dat geld gaat ieder jaar naar één specifiek doel of project en wordt dit jaar gebruikt om een online cursus te ontwikkelen voor huisartsen en praktijkondersteuners.

De deelnemende fysiotherapeuten zien de dagelijkse problemen waar de mensen met Parkinson(isme) mee worstelen. Ook zijn zij lid van ParkinsonNet Weert e.o. en onderschrijven de winst die er nog te halen is door de huisartsen intensiever te betrekken in dit zorgproces.

Dat brengt ons samen dichter bij één grote missie: de allerbeste zorg mogelijk maken voor iedereen die leeft met Parkinson in Nederland. Wil jij ons hierin steunen en sponsoren? Elke bijdrage is meer dan welkom! Kijk voor meer informatie op de actiepagina:

Onze toppers zijn: Liesbeth van den Dungen, Merijn Ramaekers, Sophie Ramaekers (60 km) en Bram Linders, Teun Linders, Don van Maaren, Lars van Maaren, Martijn Thijssen, Ralf van Spaendonk en Sjoerd van Velthoven (100 km)

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP