Menu
Successful
145%
Verloopt op
0
dagen over
 • Huidig

  €725,00

 • Doel

  €500,00

 • Donateurs

  31

BikevoorParkinson – Bert & Anja Blankenau

Op 7 september ga ik samen met mijn zwager voor Parkinson fietsen. Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen zodat er meer onderzoek naar Parkinson gedaan kan worden! In beweging blijven is belangrijk, dus ook fietsen. Mijn man is gediagnosticeerd met deze vervelende ziekte. Bewegen is al belangrijk, maar met Parkinson nog belangrijker. Daarom proberen wij ook zoveel mogelijk samen te fietsen. Help ons! Alle kleine of grote donaties zijn meer dan welkom. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

2 Reacties
 1. Anja 15 september 2019 at 12:17 - Reply

  Het aantal donateurs klopt niet en het bedrag ook niet helemaal, heel vreemd, heb alles nagekeken en ik kom op zeker 33 donateurs, wel jammer dat het een verkeerd beeld geeft dan.

 2. sabine.vanderhorst@radboudumc.nl 17 september 2019 at 16:29 - Reply

  Dag Anja, we zagen uw reactie voorbij komen. Er zit inderdaad een gekke kleine bug in de website waarbij als je als actiepagina houder iets in je tekst veranderd het aantal donateurs per ongeluk wijzigt. Er zijn 31 donateurs geweest, we hebben dit aangepast. Gelukkig heeft deze bug geen effect op de bedragen en klopt het bedrag wel gewoon precies. Mvg, Het BikevoorParkinson team

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

  TOP