Menu

Praktische informatie

Lees hieronder alle praktische informatie over BikevoorParkinson 2020. Zo gaat u perfect voorbereid op pad.

Start- en eindlocatie op 5 september

De startlocatie van BikevoorParkinson 2020 is bij het Shimano Experience Center. Hier ontvangt u een rugnummer, stuurbordje, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank. Op de route zijn diverse verzorgingsposten te vinden met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en er is medische verzorging aanwezig. Daarnaast is er technische ondersteuning op het parcours en op de verzorgingsposten door herkenbare motorrijders en mecaniciens van Shimano.

Adres start:

Shimano Experience Center
De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg

De finish is net als vorige jaren bij Landal Kasteeldomein de Cauberg.

Adres finish:

Landal Kasteeldomein de Cauberg
Cauberg 29
6301 BT Valkenburg

Kosten

De inschrijfkosten verschillen per afstand:
35 km €20,-
60 km €20,-
100 km €25,-
160 km €25,-

Let op: deze kosten komen volledig ten goede aan de organisatie van het evenement en gaan níet naar het goede doel. Wilt u een financiële bijdrage aan het doel leveren, klik dan nu hier om te doneren.

Mensen met parkinson nemen gratis deel aan BikevoorParkinson. Dit geeft u aan tijdens het inschrijven.

Afstand naar keuze

Of u nu recreatief fietst of wel van een uitdaging houdt, er is voor ieder wat wils. Bij uw inschrijving kiest u zelf of u voor de 35, 60, 100 of 160 kilometer gaat. De exacte routes staan op de website van Wielerfestival Cauberg.

U kunt met elk type fiets deelnemen aan BikevoorParkinson; racefiets, mountainbike, trekkingbike, e-bike of zelfs step!

Parkeren

Op fiets- én loopafstand van de finishlocatie bij Landal Kasteel Domein de Cauberg wordt een speciale parkeerplek ingericht. Vanaf hier fietst u in nog geen 5 minuten naar de startlocatie. Voor €6,- parkeert u uw auto de hele dag veilig en verantwoord. Let op! De politie zal handhavend optreden tegen wanparkeerders. Navigatieadres parkeerwei: Rijksweg 165 te Vilt / Valkenburg.

Wielerfestival Cauberg

Wielerfestival Cauberg belooft een weekend vol fietsplezier met op zaterdag 5 september de toertocht, én dus BikevoorParkinson, door het prachtige Limburg! Meer informatie over Wielerfestival Cauberg, vindt u op www.wielerfestivalcauberg.nl.

  TOP