Fietsvrienden Arnhem e.o.

  • Huidig€ 50
  • Doel€ 1000

  • Donateurs1
  • Verloopt op03-10-2022
5%
Afbeelding voor Fietsvrienden Arnhem e.o.

Een tijd geleden keek ik samen met mijn vriend een documentaire over een mogelijk nieuw medicijn/geneesmiddel voor parkinson. Het was fantastisch om te zien hoe de personen die meededen aan het onderzoek fysiek verbeterden dankzij het medicijn. Een man die voorheen bijna geen stap meer kon verzetten liep nu met gemak heen en weer door de onderzoeksruimte.
Helaas werd het onderzoek na een paar maanden niet meer gefinancierd door de farmaceutische industrie vanwege maar een paar procenten te weinig resultaat. Na het zien van de eerder genoemde beelden brak dit mijn hart.
Inmiddels zijn we een paar jaar verder en zijn er gelukkig weer nieuwe stappen gezet.

Dit jaar wordt voor ons gezin een spannend jaar op gebied van Papa’s parkinson. Papa heeft zich namelijk aangemeld voor een DBS-operatie.
Bij een DBS operatie worden er elektroden in de hersenen geplaatst. De elektroden geven uiteindelijk stroompjes af die een aantal verschijnselen van de parkinson zouden moeten verminderen. Dat klinkt fantastisch, maar er zijn zoals bij elke operatie natuurlijk ook risico’s aan verbonden. Des te meer reden om samen met papa dit avontuur weer aan te gaan!

Vorig jaar fietste onze groep 60 kilometer. Dit jaar gooien we er een schepje bovenop en gaan we voor de 100. Samen met papa!

Help jij ons het streefbedrag te bereiken?

June 18, 2022:
Reinier Berkhof
€ 50
Zet m op Marco en veel succes. Ik hoop dat je veel geld ophaalt voor deze actie!