Menu

Samen eten tegen Parkinson

Vandaag, op woensdag 28 augustus, organiseert Team Gijs in samenwerking met het Theehuis Cruquius in Heemstede een sponsordiner. De opbrengst komt volledig ten goede aan de actiepagina van Team Gijs voor BikevoorParkinson 2019. Initiatief voor het gezamenlijke diner komt van het Theehuis Cruquius.  Het is geweldig om te zien dat zo veel mensen, organisaties en bedrijven zelf initiatief nemen om bij te dragen aan BikevoorParkinson en zo het leven van mensen met parkinson en hun naasten te verbeteren.

Deel dit bericht!

1 Reactie
  1. Gijs en Ivonne de Vries 1 september 2019 at 06:00 - Reply

    Het was een fantastische avond bij Theehuis Cruquius. 145 gasten aan tafel, een tóp bediening, heerlijk eten en een gevoel van saamhorigheid. De opbrengst voor het goede doel? € 1205!
    Dank aan José en haar team van Theehuis Cruquius en aan Emmy voor dit mooie initiatief.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Related post

  TOP