Menu

Wielerfestival Cauberg wordt groots!

Dit jaar maakt BikevoorParkinson onderdeel uit van Wielerfestival Cauberg, van de makers van Boogies Extreme. Het belooft een weekend te worden vol (wieler)spektakel. Nog meer reden om je in te schrijven dus voor BikevoorParkinson!

Op zaterdag 7 september vindt de toertocht plaats, waarbij onder andere oud wielerhelden Joop Zoetemelk, Michael Boogerd en Richard Groenendaal meefietsen en na afloop is er een toffe liveband, dj en foodtrucks. Op vrijdag 6 september en zondag 8 september is er óók nogeen gaaf programma, waar je zeker bij wilt zijn!

Hierbij een kleine preview van het programma, maar voor het gehele programma kijk op www.wielerfestivalcauberg.nl:

Shimano Experience Center
Vrijdag 6 september 12:00 – 20:00 uur

 • Meet & greet met oud wielerhelden zoals Joop Zoetemelk, Michael Boogerd en Johan Museeuw
 • Minibike & Swingbike door CycleFun
 • MTB clinics & shows door voormalig Nederlands Kampioen Patrick Smit
 • Singer songwriter tussen 16:00 – 19:30 uur
 • Hapje & drankje
 • Muziek door kleinkunstenaar Cato Fluitsma


Landal de Cauberg
Zaterdag 7 september 12:00 – 20:00 uur

 • Speel het spel ‘de bergetappe’
 • DJ Wim Frijns (vanaf 12:00 uur)
 • Live coverband de Trainband (16:00 – 20:00)
 • Muziek door kleinkunstenaar Cato Fluitsma
 • Verschillende foodtrucks

Zondag 8 september 11:00 – 16:00 uur

 • Voorronde NK Slowbiking in centrum van Valkenburg.

Het NK Slowbiking is niet alleen voor de geoefende langzaam fietsers, iedereen mag meedoen aan de voorronden. Aanmelding is ter plekke mogelijk (en gratis). Meedoen is meteen een goede oefening in geduld hebben. De beste ‘slowbikers’ mogen deelnemen aan het NK in Amersfoort op 5 oktober. Op zondag 8 september 2019 vindt de voorronde van het Open NK Slowbiking plaats in het centrum van Valkenburg (Theodoor Dorrenplein) en is Landal Kasteeldomein de Cauberg verzorgingspost voor de Gravel Rides.

Deel dit bericht!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Related post

  TOP