Menu

Sneak Preview resultaat opgehaalde geld BikevoorParkinson 2018

1 september 2018, BikevoorParkinson: honderden enthousiaste fietsers trotseerden de Limburgse heuvels om geld op te halen voor één doel; informatiemateriaal voor sporttrainers. Om sporttrainers te leren over de ziekte van Parkinson en het vormgeven van een parkinson-proof sportles. Maar ook een uitdagende én veilige sportomgeving voor mensen met parkinson te creëren. Nu, nog geen jaar later, alvast een mooie sneak preview. Een animatie met 10 tips voor sporttrainers. Wat volgt nog in september? Een e-learning en een ondersteunende website, www.sporttrainersvoorparkinson.nl, allemaal speciaal voor deze doelgroep.

Bekijk hier de animatie

 

Deel dit bericht!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Related post

  TOP