Menu

BikevoorParkinson sluit zich aan bij Wielerfestival Cauberg

Waar BikevoorParkinson voorheen altijd plaatsvond tijdens Boogies Extreme, sluit BikevoorParkinson zich dit jaar aan bij het nieuwe event; Wielerfestival Cauberg! Het belooft een weekend vol wieler- en fiets activiteiten in Valkenburg te worden. In de praktijk zal dit betekenen dat er een paar zaken anders zijn dan voorgaande jaren, maar voor het grootste deel zal het zelfde concept worden gehanteerd met ongeveer de zelfde routes en in ieder geval zelfde finishlocatie. Wanneer de website van het Wielerfestival Cauberg in de lucht is en u zich kunt aanmelden voor BikevoorParkinson, zal dit gelijk gepubliceerd worden. Wilt u zeker weten dat u het direct hoort als de inschrijving voor BikevoorParkinson open gaat? Klik dan hier.

Neem alvast een kijkje op de facebook pagina van Wielerfestival Cauberg.

 

Deel dit bericht!

1 Reactie
  1. Ronnie Mellendijk 14 mei 2019 at 19:41 - Reply

    Waar kan ik mij aan melden als deelnemer.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Related post

  TOP