Menu

Doel BikevoorParkinson 2019 bekend!

De ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uittrappen, dat doen we met BikevoorParkinson. BikevoorParkinson verbindt, vraagt aandacht en haalt geld op voor parkinson. Dat geld gaat ieder jaar naar één specifiek doel of project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met parkinson. In 2019 stappen we met een grote groep enthousiaste mensen op de fiets voor het ontwikkelen van een online cursus over parkinson, speciaal voor huisartsen en praktijkondersteuners.

Waarom maken we ons hard voor dit doel? Huisartsen zien over het algemeen weinig mensen met de ziekte van Parkinson in hun praktijk. Best een uitdaging voor hen dus om precies te weten waar op te letten en wat de beste behandelmogelijkheden zijn. Deze e-learning ondersteunt daarbij. Daarnaast heeft iedereen met parkinson recht op een goed geïnformeerde huisarts. Ook dat maakt deze online cursus mogelijk.

Het doel van de cursus? Huisartsen en praktijkondersteuners snel en op het juiste moment, volledige informatie geven om mensen met parkinson zo goed mogelijk te begeleiden. Dat brengt ons samen dichter bij één grote missie: de allerbeste zorg mogelijk maken voor iedereen die leeft met parkinson in Nederland.

Deel dit bericht!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Related post

  TOP